• info@siparisurun.com
  • +90 534 526 79 07

HABER DETAYI

Kaliteli Çanta Siparişi

Kaliteli Çanta Siparişi

Sıradışı tasarımlar için erkek ve kadınlara özel çanta modelleri 2018 yılında da sizlerle buluşuyor. Erkeklerde bel çantaları için kişiye özel sipariş vermek artık mümkün. Bayanlara özel askılı çantalar ve omuza, bele uygun çanta modellerini sıradışı tasarım seçenekleri ile sayfamızda bulabilirsiniz. Çantaların kaliteli olması ve gerçek deri çantalara ulaşılması o kadar da zor değil. Sizler de birinci sınıf özelliklere sahip çanta siparişi vererek kaliteli çanta modellerini temin edebilirsiniz.

Bayan Çanta Modelleri

Kadınların omuzdan askılı ve sırtta taşınan özel tercihlere göre deri ve kumaş çanta seçimleri günümüzde çeşitlilik göstermekte. Özellikle kıyafetime uygun olsun diyenler için renk ve model seçimleri çantalarda geniş yelpazeye yönelmenize sebep oluyor.

Omuz Askılı Çantalar

Gece elbisesine uygun çanta araştırması yapan bayanlar için siyah deri çantalar kadar bu yıl gri renkler ve taba deri kadın çantaları da ilgi göreceği tahmin edilmekte. Çanta seçiminde koyu renklerden çok açık ve daha cıvıltılı renklere yönelmek her kıyafete uygun olması için önemli kriteri oluşturmakta.

Sırt Çantaları

Kolay ve taşınabilirlik için sırt çantaları tercih edilme sıklığı ile ön planda. Bayanlarda sırt çantaları genel olarak iş ve eğitim hayatında ihtiyaç duyulan çanta modelleri arasında bulunuyor. Sırt çantalarının deri seçeneklerden daha çok kumaş ve benzeri seçeneklerde tercih edildiği, bayanların kot çantalara olan ilgisinden de anlaşılabiliyor.

Erkek Çanta Modelleri

Baylara özel olarak tasarlanan çantalar arasında özellikle ilgi gören bel çantaları ve portatif taşıma özelliği olan çanta türleridir. Sizler de kişiye özel erkek çanta modellerini dilediğiniz renk ve seçeneğe göre sipariş vermek istiyorsanız yan kısımda yer alan iletişim sistemi üzerinden bağlantı kurabilirsiniz.

Bel Çantaları

Daha kolay bir kullanım alanına sahip olan bel çantaları erkeklerin yoğun olarak kullanımına uygunluğu ile bilinmekte. Bu yılın da şüphesiz erkek çanta modelleri arasında zirvede yer alacağı bilinirken, cüzdan-telefon gibi kolay kullanımlara hizmet etmekte. Elimin altında olsun hemen her şeye ulaşayım diyenler için kaliteli bel çantası modelleri tam size göre.

YORUMLAR

SİPARİŞ ÜRÜN PORTALI SAYESİNDE ARADIĞINIZ HERŞEY BURADA!

Sistemimize hergün onlarca farklı sektörden, onlarca ürün sipariş gelmektedir. Aradığınız Herşey Burada!