• info@siparisurun.com
  • +90 534 526 79 07

ÜRÜN DETAYI

Nasıl Ayakkabı Siparişi Verilir?

Kişiye özel ayakkabı yaptırmak isteyen vatandaşlar için kaliteye ulaşmak oldukça zordur. Özellikle ithal malların günümüzde fazlalığı kalite anlayışımızı belli oranda kısıtlamaya başladı. Peki istediğiniz ayakkabıyı özel olarak yaptırmak için ne yapılmalı ve nasıl ayakkabı siparişi verilir, tüm detayları sizler için hazırladık.

Ismarlama Ayakkabı Siparişi

Erkek ve kadınların istedikleri ayakkabı modelini özel olarak her renk ve stilde yaptırabilmeleri artık mümkün. Sizler de istediğiniz ayakkabıyı size özel olarak yaptırmak istiyorsanız sipariş ürün sistemi üzerinden iletişim sağlayıp Ismarlama Ayakkabı sisteminden faydalanabilirsiniz.

Ismarlama Ayakkabı Siparişi

Ismarlama Ayakkabı Siparişi

Havaların ısınması ile istediğiniz yazlık ayakkabı modelini yaptırabilirsiniz. Üstelik küçük numara ve büyük numara ayakkabıları istenilen ayak numarasında temin edebilmek de artık mümkün.

Bayan Ayakkabı Siparişi

Kadınlara özel olarak sipariş ayakkabı hizmeti artık sipariş ürün sisteminde sizlerle buluşuyor. Bayan ayakkabı modellerini sipariş verebilmeniz için öncelikle yaptırmak istediğiniz ayakkabı modelinin görselini ve ayak numaranızı yan taraftaki sistem üzerinden iletişim sağlayarak göndermeniz yeterli olacaktır.

Bayan Ayakkabı Siparişi

Bayan Ayakkabı Siparişi

Topuklu bayan ayakkabı modellerini de istenilen platform ve topuk yüksekliğinde yaptırabiliyorsunuz. Üstelik ayakta bulunan sorunlara özel çalışma da yapılabilmektedir.

Erkek Ayakkabı Siparişi

Klasik ayakkabı modelleri ve kösele ayakkabılar arasında kararsız kalan erkeklerin özel ayakkabı siparişi ile temin edebilecekleri güzel bir sistem bulunuyor. Sizler de istediğiniz ayakkabıyı kişiye özel olarak yaptırmak ve sipariş vermek istiyorsanız yan taraftaki sistem üzerinden iletişim sağlayıp dilediğiniz ayakkabıyı sipariş verebilirsiniz.

Erkek Ayakkabı Siparişi

Erkek Ayakkabı Siparişi

Tercih edeceğiniz ayakkabı modellerini özgürce tercih ederken, farklı bir ayakkabı modelini de erkek ve bayanların özel olarak yatırabilmeleri de mümkün. Yaz aylarına uygun sandalet, converse taban, kösele ayakkabılar, babet, stilettolar ve diğer modellerde istenilen ayakkabıları ısmarlama yöntemi ile yaptırabilirsiniz.




YORUMLAR

SİPARİŞ ÜRÜN PORTALI SAYESİNDE ARADIĞINIZ HERŞEY BURADA!

Sistemimize hergün onlarca farklı sektörden, onlarca ürün sipariş gelmektedir. Aradığınız Herşey Burada!