• info@siparisurun.com
  • +90 534 526 79 07

ÜRÜN DETAYI

Özel Üretim Atkı Siparişi

Soğuk havalarda atkı siparişi vererek sevdiklerinize hediyelik atkılar yaptırabilirsiniz. Şık ve estetik görünüme sahip bay ve bayan atkılar, sıkı örüm ya da yumuşak ve rahat örüm stili ile çok farklı seçeneklerde atkı siparişi verebilirsiniz. Türkiye’nin her noktasından özel üretim atkı çeşitleri için birbirinden farklı renk ve modeller siz değerli ziyaretçilerimiz için hazırlayabiliyor. Sizler de nasıl özel atkı ördürebilirim, kişiye özel atkı nasıl yapılır sorusuna yanıt arıyorsanız, alt bölümdeki iletişim sistemi üzerinden detaylı sipariş atkı hizmetinden faydalanabilirsiniz.

El Emeği İle Hazırlanan Atkı Modelleri

Fabrikasyon üretimlerin dışında el emeği ile yapılan örgüler insanlara günümüzde daha çok cazip gelmek de özellikle sipariş verip el emeği göz nuru atkı siparişi hizmetinden faydalanmak isteyen vatandaşların, nereden ve nasıl atkı ördürebilirim sorusuna yanıt bulmaları için sizlere çok özel bir sistem hazırladık.

Özel Üretim Atkı Modelleri

Özel Üretim Atkı Modelleri

Birbirinden farklı atkı modelleri bay ve bayan örgü seçenekleri için birçok atkı modelinin özel olarak yaptırabilirsiniz.

Özel Atkı ve Kaşkol Ördürmek İçin;

İstanbul, Ankara, İzmir gibi büyük şehirlerden veya Diğer kent ve merkezlerden özel üretim atkı ve Kaşkollar istediğiniz ve arzu ettiğiniz renk, görünüm, stillerde yaptırabileceğiniz şekilde üretilmekte. Üstelik isimli, özel anlamlara sahip kısa cümleleri atkılara işleterek sevdiklerinize özel günlerinde hediye edebilirsiniz.

Özel Atkı ve Kaşkol Modelleri

Özel Atkı ve Kaşkol Modelleri

Havaların soğuması ve karlı havalarda eşinize, çocuğunuza, annenize, babanıza, arkadaşlarınıza ve çevrenizdeki değer verdiğiniz insanlara özel atkı yaptırmak için iletişim sistemimiz üzerinden bağlantı kurabiliyorsunuz. Üstelik nasıl atkı siparişi verebilirim sorusuna yanıt arayanlar için örgü sipariş sistemimizden 7/24 detaylı bilgi alabilirsiniz.




YORUMLAR

SİPARİŞ ÜRÜN PORTALI SAYESİNDE ARADIĞINIZ HERŞEY BURADA!

Sistemimize hergün onlarca farklı sektörden, onlarca ürün sipariş gelmektedir. Aradığınız Herşey Burada!